Mhihihihihi - Shoarma
Jiskefet - Verloren h?


Wel rennen he?


Johnny en Willie zitten aan de bar in een shoarmatent. Johnny is in gesprek met degene achter de bar.


Johnny: Die Peter Arnet, goeie gozer ! Die had..die zei toen van eehh dat jullie eehh hadden die landingsbanen toch geschilderd? Met van die latex 's nachts met van die kleine potjes van die kraters d'r op geschilderd. En dat hadde wij met onze...uuuhmm....dat hadde wij met onze technologie niet in de gaten dus wij komme anvliegen en denken oohh die hebbe we al gehad, dat hoef niet meer. Maar dat hadde jullie d'r op geschilderd, vind ik leuk!!! Jaha!

Willie lacht intussen om alles wat Johnny zegt, alsof hij moppen zit te tappen...

Johnny: Nee, en die plastic opblaastanks! In de krant stonden vier van de mannetjes met een hele grote tank, maar die was opblaas toch? Vind ik meesterlijk! Vind ik goed! Ha ha ha hi ho ha ha. Godverdomme, godverdomme!! Die hele republiekeinse garde was er toch? Helemaal in een hoekie zo jaja de grote jongens uithangen... Zeg hp wegwezen! Jajupjupjup hahahahahaha!!!! Nee, we gaan, hij heb 't gedaan, hij heb 't gedaan! Jajaahahahahastikkeleuk! Nee jullie zijn wl lachen...

...Nee, ik heb wel kostelijk gelachen hoor... op CNN. Godverdomme! Jullie hadden die schachten toch gegraven? En dat moest ons bang maken, dus die Schwarzkop die maakt het helemaal niet . Want jullie hadden een hele verdedigingswal, zo'n wal met olie en hete saus hadden jullie d'r ingedonderd, h, om ons af te schrikken! Ja, maar wij komen met een tankie met zo'n flappie d'r op en daar gaat-ie... En jullie maar kijken nee, nee ik niks gedaan, hij, Hoessein, met die snor... Wel een grote bek, hij moet wel oppassen hoor. Hij hebt toch een te grote bekkigheid, waar toch teveel slachtoffers door zijn gevallen. Echt waar hoor! Weet je wat het is, je heb hem teveel z'n gang laten gaan... Want, wij wisten natuurlijk al lang dat het een technische aangelegenheid zou worden. Wij hebben geen slachtoffers gemaakt. Ja gemaakt wel, maar niet gehad. Wij hebben die cheramische-, hoe heten die dingen, die stelt-raketten!

Willie: Ja...

Johnny: Maar dat is van cheramiek. Dat kunnen jullie niet ontvangen op de radar. Nee, omdat jullie technologisch nog niet zo ver zijn. Dat is dom! Als Volewyckers tegen Ajax gaat voetballen dan ben je toch hiero om ajax te gaan uitdagen. Niet dan? Dan ben je toch hiero! Dat zou geen n trainer doen en die Hussein dus wel...

Johnny: Maar, weet je wat nog het allermooiste was? Wat ik op CNN gezien heb. Onze raketten zouden het niet halen. Ik denk godverdomme zal je 't hebben, weet je. Gaat-ie af. Die tomahawks, ken je die? Heb je die aan zien komen? Wel hollen h als je ze ziet? Maar dan gaat-ie zo af, weet je wel, en denk je: godverdomme, hij gaat met z'n kontje de zee in, h. En daarna gaat-ie pas kracht geven, dan gaat-ie zo naar jullie toe! En denk je: godverdomme daar zal je 'm hebben, ik dacht dat-ie met z'n kont in het water bleef hangen!

Johnny: Nee, jullie zijn lachen hoor, echt waar! Weet je wat het is, je moet je geen oor aan laten naaien door die snor! Dan wordt je gek man! Want, hij wordt gevaarlijk hoor! Want hij begint nou al weer een beetje koppies te geven, h Hij begint al weer te kommen, ze hadden 'm gewoon af moeten hakken.

Willie: Jaaah!

Johnny: Ik zie je kijken! H, hoor nou eens. Als het nou weer zo ver komt h binnenkort, gaan jullie nou die chemische wapens inzetten?

Willie: Niet zeggen hoor!

Johnny: Nee, dat moet je niet zeggen...

Willie: Dan is de lol d'r af!

Johnny: Dan is de lol d'r af, dat gaan we op CNN bekijken. Het moet toch een beetje een sport blijven. Niet zeggen, gaan we bekijken.

Johnny: H Pipo, wat krijg je van me? Ali? Ali? Wel lachen h. We hebben het gezellig gehad, iss 't niet? Hebben wij het gezellig gehad? Nou dan! Wacht eens, ik heb jeuk aan m'n snikkel. Waar zit godverdomme m'n geld nou. Ik heb jeuk aan m'n tomahawkie! Wat krijg je van me? Tientje? Twaalf gulden.

Johnny legt 25 gulden neer.

Johnny: Ja, dat is goed zo. Oooh, kijk uit die hete saus! H Pipo, ik zie je...

Weer terug?