Mhihihihihi - Prostitutie
Platteland - ProstitutieProstitutie...? Tja,... Pff.. da hebbe wij hier op 't land eigenlijk niet nodig. Da's zo al hard werken genoeg, zonder prostitutie, zeg maar.

Er was wel een paar weken geleden... een onderwijzeres, hier uit het dorp. Komt hier dan altijd op de fiets voorbij. Een keer, zo op het eind van de middag, met een mannetje of zes, hebbe we er achter de gierput gesleept. 'r Eerst helemaal natgespoten en zo... eh, zodat d'r hele tepel door het blousje heen kwam schijnen. Da was.. da was prachtig! Was net zoals 's ochtends het dauw op het land staat, weet je wel.

Ja, God, van het één kwam het ander, weet je wel. Op een gegeven moment zijn we er allemaal doorheen gaan roeien. Allemaal, zeg maar, gewoon één voor één die muts van haar uitgewoond. Zeg maar. Met zijn zessen dan achter elkaar. Tja... die had dan altijd van die lange oorbellen aan en die strakke blousjes. Wat je hier verder niet zoveel ziet.

Of U dat nou prositutie wil noemen? Da wee'k-nie hoor.

Er was wel een journaliste uit de Randstad. Journaliste van een vrouwenblad. Die kwam hier een artikel schrijven van de vrouw in het agrarisch bedrijf. Die hebbe we zo'n beetje alle posities laten zien die vrouwen dan op het platteland kunnen innemen hoor. Die heb dan genoeg stof wel voor haar artikel verzameld.

Ja, als dit prostitutie is misschien? Die kwam er wel voor, volgens mij. Die kwam er wel om vragen, zeg maar. Dat heb ze ook gekregen, dan... He?
Weer terug?