Mhihihihihi - Norenhater

C. Luimen - Norenhater


Fjorden-neukers!

C. Luimen: Wat me nog het meest ergert, is die uitstraling van ze. Alsof ze iets proberen te bewijzen door hier zo nadrukkelijk als Noren aanwezig te zijn. Die die die die veel te blonde hoofden, die hebben allemaal dat zelfgenoegzame. Alsof het een hele prestatie zou zijn om helemaal uit Noorwegen hier naar toe te komen om ons een beetje voor de voeten te gaan lopen. Hè En dan hun lengte. Nee. Kijk. Ze zijn niet gewoon lang. Maar net vervelend lang, snap je? En die taal van ze, met al die o's met die schuine streepjes erdoorheen, daar zit een hoop aandacht-trekkerij bij. En dan heb ik het nog niet eens over die Fjorden. Daar kan je me echt witheet mee krijgen hoor. dat vind ik zo makkelijk. dat vind ik zo makkelijk. d'r is toch niks makkelijker dan uit een land komen, met allemaal van die Fjorden erin? Ik bedoel de, de hele wereld weet wat een Fjord is, maar dat interesseert toch niemand?

Dat. Nee. En dan laten zij zich d'r op voorstaan, snap je? Dat zij uit zo'n land komen, waar ze die Fjorden hebben. Dat is toch van een gruwelijke armoede, hè? Dat. Wat is een Fjord? Wat is een Fjord? Wat is een Fjord? Dat is toch gewoon een doodeenvoudige zeeinham? misschien een beetje groot uitgevallen, OK, maar een zeeinham, een zee-inham! Wat is er nou dommer dan een zeeinham? Maar nee, de hele wereld weet wat een Fjord is, hoor. Dat is toch dan denk ik rot toch op met je Fjorden, denk ik dan. Dan heb ik al de hele tijd al zitten kijken naar die twee hier. Die zijn ook heel erg hoor. Hier achter, die twee zijn heel erg.

Interviewer: Maar dat zijn toch geen Noren?

C. Luimen: Wat?

Interviewer: Dat zijn toch geen Noren?

C. Luimen: Je hebt er geen oog voor! Natuurlijk zijn het Noren! Ik ruik Noren op een kilometer afstand! Hier, moet je kijken. Moet je opletten wat er gebeurt. Noren! Noren! Fjorden-neukers! Oprotten! Nou, nou zeggen ze niks terug, snap je? Want ze gaan. Je kan namelijk met een Fjord ook geen discussie aangaan. Maar wel hier alle cafe-tafeltjes bezet houden terwijl d'r ook Nederlanders hadden kunnen zitten. Maar nee, d'r zitten Noren met hun Noren-gedoe! Begrijp je?

Interviewer: Bent u zelf wel eens in Noorwegen geweest?

C. Luimen: Jij begrijpt het echt niet, geloof ik hè? Jij begrijpt echt niet waar het over gaat. Kijk dan man! Je ziet het toch zelf! Dat is toch wel overduidelijk. Die Noren daar. Met dat Noren-gedoe. het is toch gewoon zielig.Weer terug?