Mhihihihihi - Nieuws over kunstschilder Rob van Zutphen

Nieuws over kunstschilder Rob van Zutphen (met dank aan JWB!)
Dames en heren, hartelijk welkom.

Rechts van mij, voor u links, zit Rob van Zutphen, voor de meesten onder u waarschijnlijk geen onbekende naam.Rob is kunstschilder en zijn werk heeft de weg naar de musea en de galleries altijd vrij eenvoudig weten te vinden.

Het punt is nu, we hebben het recente werk van Rob van Zutphen bekeken, het recente werk dan heb ik het over de afgelopen drie, vier maanden, en.... dat werk is niet goed.

De consequentie hiervan, de directe consequentie, is dan ook dat Rob van Zutphen met ingang van...volgende week dinsdag niet meer beroemd is. Dit heeft ook ehhh, gevolgen uiteraard voor het werk van de schilder Rob van Zutphen, dat is eigenlijk automatisch vanaf volgende week dinsdag helemaal niets meer waard.

Ik weet niet of er nog een vraag is op dit moment ?

Is het oude werk van ehh, Rob van Zutphen ook niks meer waard ?

Ehh, ik neem aan dat u doelt op het werk van twintig jaar geleden ? En wat daarna kwam is, als je er goed naar kijkt, ook niet goed.

Dus dan kan bij wijze van spreken bij de vuilnisbak gezet worden ?

Met terugwerkende kracht, wil ik nog eens benadrukken kun je ál het werk van Rob van Zutphen, zowel het vroegere als het meest recente werk vanaf...volgende week dinsdag bij het grof vuil zetten, het is rotzooi. (iemand kucht)

Ja ?

Hoe voelt Rob zich nu ?

Rob voelt zich niet goed. Dan rest mij eigenlijk alleen nog te besluiten met het volgende:

Hier links van mij, voor u rechts, zit Emily Evereend, Emily Evereend is, net als Rob van Zutphen, schilderes. Ehh, zij maakt bijzonder goed gebruik van gemengde technieken. Zij heeft een hele leuke hand van schilderen in het blauw van haar doeken en ook haar gebruikmaking van het perspectief is goed.

Wij hebben dan ook alle reden om aan te nemen dat Emily Evereend een hele grote gaat worden.

Dat was het, dank u wel.

Voor wie nog eventueel zou willen blijven voor de nazit; hier achter in de foyer staat voor iedereen een bord PAP.Weer terug?