Mhihihihihi - Koekeloerus en Muizemeisje
Jiskefet - Koekeloerus en Muizemeisje

Hoi jongens en meisjes...

Jullie willen natuurlijk wel eens weten hoe het deze week gaat aflopen tussen Koekeloerus en Muizemeisje. Vorige week hebben jullie gezien hoe Koeleloerus toch erg depressief werd van Muizemeisje, na dat hele gedoe in de speelvijver, waar ze met Polllewopje aan dingetjes zat te spelen die daar niet voor bedoeld zijn, maar ze krijgt de leeftijd. En dat wist koekeloerus drommels goed. En koekeloerus was een beetje depressief geworden zei ik al. En Muizemeisje was daar eigenlijk de schuld van. Muizemeisje kreeg de leeftijd dat ze dingen bij zichzelf begon te ontdekken. En dat is heel gewoon op die leeftijd. En Koekeloerus zat dat een beetje met argusogen te bekijken. en argusogen wil net zoveel zeggen als: Mmmm. mmmm...

Zo. En hij zat haar ook een beetje op te naaien. en dat was niet leuk. En opnaaien wil net zoveel zeggen als dat je iemand ontzettend zit te fucken. En nu gaan we eens even kijken hoe het afloopt deze week. Het zal mij benieuwen.

(Beeld schakelt over)

Ga jij nu nog eens wat zeggen?

Ik word er wel een beetje vervelend van. Ik word er heel vervelend van. Ik heb wel manieren om jullie laten zeggen waar muizemeisje is. Muizemeisje!

(Gaat met een hamer poppen lijf)

Als jullie nu niets zeggen, dan gaan alle poppemeubeltjes die hier staan... Muizemeisje. Muizemeisje! Muizemeisje! Ik weet wel waar je zit hoor! Ik weet wel waar je zit Muizemeisje. Ik ga je halen!


Weer terug?